Vetom 2.26

Vetom 2.26
Vetom 2.26 je kvapalina od svetložltej až tmavo hnedej farby, so špecifickým zápachom. Možná je nerozpustná zrazenina.
Jedinečný účinok je zabezpečený vlastnosťami baktérií Bacillus subtilis a Bacillus amyloliquefaciens, ktoré vynásobia v črevách proteolytické, amylolytické, celulolytické enzýmy, ľudský interferón α-2 a ľudské biologicky aktívne látky, a tým potláčajú rast a vývoj patogénnej a podmienene patogénnej mikroflóry.
V dôsledku tohto procesu sa upravuje črevná mikroflóra, jej steny sa vyčistia z nestráviteľného a hnilobného potravinového odpadu, čo prispieva k aktívnemu vylučovaniu toxínov z tela a neobmedzenému dodávaniu biologicky aktívnych látok a živín.
Pod vplyvom Vetom 2.26 sa normalizuje trávenie, vstrebávanie a metabolizmus železa, vápnika, tukov, bielkovín, sacharidov, triglyceridov, aminokyselín, dipeptidov, cukrov, žlčových solí a kyslosti v gastrointestinálnom trakte.
Biologicky aktívna látka Vetom 2.26 sa používa ako dodatočný zdroj probiotických mikroorganizmov na regeneráciu ľudského tela.
Vetom nie je liek.
Zloženie:
- Kukuričný extrakt fermentovaný baktériami rekombinantného kmeňa Bacillus subtilis VKPM B-10641 (DSM 24613) a kmeňa Bacillus amyloliquefaciens VKPM B-10643 (DSM 24615),
- chlorid sódny,
- destilovaná voda.
Odporúčané dávkovanie:
Vetomu 2.26 sa podáva perorálne.
Frekvencia a trvanie užívania Vetomu 2.26 je priamo závislé od stavu ľudského tela.
Odporúčaná dávka Vetomu 2.26 je (4-6) kvapiek denne počas 10 dní.
Kontraindikácie: Neodporúča sa, ak dôjde k individuálnej intolerancii zložiek lieku.
Vetom 2.26 nie je vhodné užívať perorálne s antibiotikami a inými liekmi na báze probiotických mikroorganizmov.
Je prípustné používať Vetom 2.26 a antibiotiká pomocou rôznych spôsobov a spôsobov ich podávania. Napríklad: antibiotikum sa podáva ako injekcia a Vetom 2.26 sa podáva perorálne.
Skladovanie:
Skladujte pri teplote (0-10) ° C byť prepravované a dočasne skladovať pri teplote v rozmedzí od 10 O 30 O C vrátane po dobu 18 dní.
Po otvorení fľaše sa liek nesmie uchovávať dlhšie ako 1 týždeň pri teplote od 0 do 10 ° C.
Čas použiteľnosti je 2 roky od dátumu výroby.
Upozornenie:
Informácie na tejto stránke nesmú byť chápané ako náhrada odbornej starostilovsti. Informácie uvedené na tejto stránke majú iba informatívny charakter.